ГоловнаПолітика

Регіонали на позачерговому скликанні Ради не мають наміру говорити про мови

Хоча чекають на пропозиції інших фракції.

Регіонали на позачерговому скликанні Ради не мають наміру говорити про мови
Фото: Gazeta.ua

Порядок денний позачергової сесії Верховної Ради 30 липня передбачає питання, що стосуються змін до держбюджету, створення нових робочих місць, реалізації інвестиційної діяльності та спрощення процедурних систем.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, про це повідомив народний депутат від ПР Володимир Макеєнко.

"Згідно з Регламентом, ми зібрали необхідну кількість підписів, подали голові ВР і, згідно з Конституцією і Регламентом, голова ВР підписав розпорядження про скликання позачергової сесії", - зазначив народний депутат.

Парламентар повідомив, що до розгляду пропонуються такі питання: "проект закону про внесення змін до статті 6 Закону України про держбюджет, що стосується енергетичної галузі, Міненерго; про зміни до держбюджету на 2012 рік з видатків держагентства екологічних інвестицій, згідно з Кіотським протоколом. Йдеться про так звані "екологічні гроші", про те, щоб уряд мав право їх витрачати".

Також планується обговорення питань "про стимулювання інвестиційної діяльності в пріоритетних галузях економіки з метою створення нових робочих місць".

"Це той порядок денний, який ми запропонували. Я не виключаю, що до нього будуть зміни і доповнення", - зазначив регіонал. "Зараз розпочалося його обговорення. Ми розіслали його по фракціях, щоб депутати могли висловити свої пропозиції та внести доповнення", - додав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram