ГоловнаПолітика

Пацієнти лікарні, де перебуває Тимошенко, написали колективну скаргу

Б'ютівці заважають їм жити.

Пацієнти лікарні, де перебуває Тимошенко, написали колективну скаргу
Фото: most-kharkov.info

Пацієнти харківської лікарні, де проходить курс лікування Юлія Тимошенко, написали колективну відкриту скаргу на дії народних депутатів від "Батьківщини".

Скаргу розміщено на офіційному сайті клініки.

Пацієнти, звертаючись до депутатів, зазначають, що в лікарні, крім Тимошенко, перебувають й інші хворі, які потребують спокою та лікування, однак народні обранці, "влаштовуючи циркові вистави" в медзакладі, заважають процесу одужання.

Вони закликають народних депутатів не влаштовувати безлади в клініці. "На жаль, за своїми гаслами про наведення порядку в країні ви не помічаєте, що особисто сприяєте безладу. Серед нас є люди похилого віку, серед нас є дуже хворі люди, які, можливо, вимагають значно більше уваги, ніж пацієнтка, заради якої ви організовуєте публічні акції. Тому ми закликаємо вас потурбуватися про звичайних людей не лише на словах, які проголошуєте з трибуни, а й на ділі", - йдеться в листі.

Крім того, автори скарги наголосили: якщо депутати не припинять "влаштовувати цирк", пацієнти змушені будуть звернутися до європейських політиків і медиків, щоб висловити своє ставлення до подій.

"В іншому разі свою громадянську позицію ми змушені будемо демонструвати на всю країну, а також напишемо листа тим європейцям, які сюди неодноразово приїжджали", - йдеться у зверненні.

На сайті лікарні зазначено, що під текстом скарги підписалися 149 пацієнтів двох кардіологічних відділень, трьох неврологічних відділень, відділення неврозів, нейрохірургії і серцево-судинної хірургії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram