ГоловнаПолітика

Гриценко: у самовисуванців беруть письмові заяви про вступ до ПР

Ніяких "самостійних" кандидатів не буде, впевнений політик.

Гриценко: у самовисуванців беруть письмові заяви про вступ до ПР
Фото: 24online.zp.ua

Нардеп від НУ-НС Анатолій Гриценко заявляє про те, що від кандидатів у самовисуванці в мажоритарних округах беруть письмові заяви про вступ до Партії регіонів.

"Ніяких самовисуванців не буде. За тією інформацією, яку я отримав, тих людей, яких рекомендуватимуть самовисуванцями, від кожного з них беруть письмову заяву про вступ до Партії регіонів і письмову заяву про вступ до фракції Партії регіонів у майбутній Раді. Без дати. І тільки після цього дається добро, щоб ця людина йшла самовисуванцем", - повідомив він на прес-конференції в середу в Івано-Франківську.

На думку Гриценка, "ці факти підтвердяться пізніше і хтось чесно скаже на камеру те, про що він наразі тільки приватно говорить".

Щоб була політична відповідальність, вважає лідер "Громадянської позиції", потрібно "викривати реально, хто стоїть за самовисуванцями".

"А самовисуванці - "тушканчики", "потенційні тушки", от їх треба буде виявляти. Це одне з ключових завдань кампанії для всіх для нас, не тільки для учасників, але і для тих, хто потім буде споживати результати нової Верховної Ради", - вважає Гриценко.

Парламентські вибори в Україні намічені на 28 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram