ГоловнаПолітика

Хмельницький губернатор наказав викорінити в області "помаранчеве бадилля"

Василь Ядуха також закликав викривати "Вону".

Хмельницький губернатор наказав викорінити в області "помаранчеве бадилля"
Василий Ядуха
Фото: Виталий Тараненко

Голова Хмельницької обладміністрації Василь Ядуха наказав однопартійцям з Партії регіонів назавжди викорінити з Хмельницької області "помаранчеве бадилля".

Про це Ядуха, який також є головою Хмельницької обласної організації Партії регіонів, заявив на звітно-виборчій конференції облорганізації у вівторок.

Зокрема, Ядуха радить партійцям на парламентських виборах використати гасло "Вони обіцяли - ми зробили".

"Саме вони, попередня влада, говорили що завгодно, а не зробили нічого. Нова влада по-справжньому, не на словах, а на ділі вирішує питання соціального захисту населення. Наприклад, вручення почесних нагород "Мати-героїня". За 2007-2008 роки в області 24 багатодітні матері висунули на почесну нагороду. За 2010-2011 роки нова влада нагородила 4000 жінок званням "Мати-героїня". А тому гасло "Вони обіцяли - ми зробили" повинно стати основою нашої виборчої кампанії", - пояснив голова обласної ПР.

Водночас Ядуха визнав, що в області залишилися люди, які кажуть, що пенсії підвищила колишній прем'єр

Юлія Тимошенко.

"Ще сьогодні серед невеликої частини жителів області тривають розмови, що пенсії підвищила "Вона", що багато справ зробила "Вона". Але чому цій брехні ми не протиставляємо свій інтелект, конкретні справи через ЗМІ? Це "помаранчеве бадилля" потрібно з Хмельницької області викорінити назавжди", - зазначив Ядуха.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram