ГоловнаПолітика

БЮТ-Б: жодних комісій для лікування Тимошенко не потрібно

У партії кажуть про компетентність німецьких лікарів.

БЮТ-Б: жодних комісій для лікування Тимошенко не потрібно
Фото: www.lrp.lt

"Батьківщина" вважає безглуздою ініціативу створення спільної комісії для визначення необхідності та термінів лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ЦКЛ №5 Харкова.

Про це йдеться в заяві партії.

"Батьківщина" нагадує, що лікуванням екс-прем'єра займаються німецькі лікарі з клініки "Шаріте".

"Вони постійно досліджують стан здоров'я Юлії Тимошенко, контролюють перебіг лікування і неодноразово (востаннє в липні) заявляли, що лікування буде тривалим - більш ніж півроку. При цьому на німецьких лікарів і їхні прогнози раніше ніхто не скаржився, задовольняли вони тюремників і МОЗ", - сказано в заяві.

Партія наголошує, що саме на німецьких медиків міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова поклала відповідальність за стан лікування екс-прем'єра.

"По-друге, різноманітні комісії МОЗ уже показали всьому світу свою повну професійну некомпетентність, коли брехали про стан здоров'я Юлії Тимошенко, позбавляли її медичної допомоги та дозволяли проводити судилища в медчастині Лук'янівського СІЗО біля ліжка хворої людини. Тому для визначення процесу подальшої реабілітації Юлії Тимошенко ніякі нові комісії не потрібні, адже довіри до них немає, а процедури і порядок лікування призначають лікуючі медики з клініки "Шаріте", - додають однопартійці екс-прем'єра.

Крім цього, в заяві наголошено, що реабілітація Тимошенко почалася тільки в червні.

Нагадаємо, Пенітенціарна служба звернулася до МОЗ із проханням створити комісію для визначення необхідності та термінів перебування Тимошенко в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram