ГоловнаПолітика

Депутатів біля харківського суду били професійні спортсмени, - БЮТ

Опозиціонери обіцяють звернутися в Генпрокуратуру.

Опозиційні депутати звернуться до Генпрокуратури із заявою про завдання їм тілесних ушкоджень сьогодні біля суду в Харкові невідомими прихильниками влади, у яких впізнали професійних спортсменів.

Про це повідомили в прес-службі "Батьківщини".

У партії зазначили, що низка народних депутатів із фракції БЮТ-Б нині знімають побої та готують відповідне звернення.

У "Батьківщині" нагадали, що сьогодні перед початком судового засідання у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко прихильники Партії регіонів застосували грубу фізичну силу до прихильників опозиції. Харківська міліція в бійку не втручалась і не намагалася їй завадити, йдеться в повідомленні.

В опозиції зазначають, що Партія регіонів "завербувала на свій сьогоднішній мітинг біля харківського суду, крім кримінальних елементів, іще й професійних спортсменів із-поміж відомих бійцівських федерацій". Такі висновки в "Батьківщині" зробили, проаналізувавши фото- та відеоматеріал, знятий біля приміщення харківського апеляційного суду, де проходив процес у справі Ю. Тимошенко.

Народні депутати і юристи вже готують фотодокази та списки осіб, що застосовували силу до мирних мітингувальників, і скерують відповідні звернення до посольств іноземних держав із вимогою не випускати таких спортсменів на змагання в Європу й інші країни світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram