ГоловнаПолітика

Лікуючий лікар Тимошенко попросив перенести засідання суду

Айнгойпль зазначив, що через алергію фізичне лікування було припинено і його мають поновити через кілька днів.

Лікуючий лікар Тимошенко попросив перенести засідання суду
Карл-Макс Айнхойпль
Фото: news2000.com.ua

Керівник берлінської клініки "Шаріте", професор Карл-Маркс Айнгойпль знову просить суд відкласти початок судового засідання у справі Юлії Тимошенко.

Про це йдеться в листі від 20 липня 2012 року.

"Нас попросили висловити свою думку щодо поточного стану здоров'я Тимошенко, враховуючи засідання суду, яке відбудеться 23 липня 2012 року. Під час нашого останнього візиту в червні 2012 року ми радили не переривати процесу лікування. На щастя, суд дослухався до нашого прохання і відклав початок судового процесу", - йдеться в листі.

Крім того, Айнгойпль зазначив, що у зв'язку з алергією, яка раптово виникла у пацієнтки, фізичне лікування було припинено і його мають поновити через кілька днів.

"За домовленістю та погодженням з українськими лікарями лікарні №5 терапію було призупинено до зникнення висипань на шкірі. За нашими оцінками, ця перерва в лікуванні триватиме ще кілька днів. Враховуючи це, ми хочемо знову попросити суд відкласти початок судового процесу", - йдеться в листі.

Професор Айнгойпль також зазначив, що вирішив порадити це після консиліуму по телефону з неврологом лікарні.

Автор листа також зазначає, що лікуючі лікарі клініки "Шаріте" не мають наміру сприяти затягуванню судового процесу або підтримувати його.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram