ГоловнаПолітика

ПР визначилася з мажоритарниками в Криму

Могильов закликав кандидатів витрачати гроші на півострові.

ПР визначилася з мажоритарниками в Криму
Юлия Левочкина
Фото: www.segodnya.ua

Кримська організація Партії регіонів висунула 10 кандидатів для участі в парламентських виборах.

Конференція організації відбулася в суботу.

Як передає кореспондент УНІАН, серед них народний депутат, сестра глави Адміністрації Президента Сергія Льовочкіна - Юлія Льовочкіна.

Список кандидатів буде передано для затвердження на з'їзді Партії регіонів, який відбудеться в Києві 30 липня.

Льовочкіна має намір балотуватися в окрузі №6 (Феодосія, Кіровський район).

Також серед кандидатів в одномандатних мажоритарних округах - народні депутати Олена Нетецька і Борис Дейч, міністр освіти Криму Віталіна Дзоз, голова правління заводу "Фіолент" Олександр Баталін, міністр регіонального розвитку і ЖКГ Криму Сергій Брайко, секретар Керченської міськради Валентина Лютикова, мер євпаторійського селища Мирне Олег Парасків, гендиректор холдингової компанії "Титан України" Олександр Нечаєв і голова правління компанії "Крименерго" Григорій Груба.

Лідер кримських "регіоналів", голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов висловив упевненість у перемозі його однопартійців на всіх округах в Криму, оскільки вважає, що у Партії регіонів на півострові немає реальних конкурентів. "Ми єдина сила в автономії, що має фундаментальну політичну вагу", - сказав він.

"Друзі, не витрачайте гроші, вони будуть викинуті на вітер", - сказав під час конференції кримський спікер, перший заступник голови кримської організації Партії регіонів Володимир Костянтинов, звертаючись до політичних опонентів.

"Нехай гроші витрачають. Це теж дохідна частина кримчан, але ми все одно переможемо", - сказав, сміючись, Могильов.

Своє привітання учасникам конференції переказав спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін. Його оприлюднив депутат Держдуми Анатолій Виборний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram