ГоловнаПолітика

На черкаському телебаченні опозицію прирівняли до фільмів жахів

З виступами депутатів від опозиції вирішили боротися неординарним способом.

На черкаському телебаченні опозицію прирівняли до фільмів жахів

Віце-спікер парламенту Микола Томенко заявив, що черкаська влада дала вказівку показувати телепрограми з виступами опозиційних політиків у нічний час.

"Для жителів регіону єдиною віддушиною або можливістю почути альтернативну точку зору залишаються 20-хвилинні виступи депутатів від опозиції, які влада хотіла б заборонити, але не може, оскільки мова йде про виконання норми закону про статус народного депутата", - цитує слова Томенка його прес -служба в п'ятницю.

Між тим, за словами віце-спікера, для того, щоб де-юре зберегти, а де-факто - ліквідувати можливість опозиції говорити про те, що насправді відбувається в Україні в цілому або в конкретному регіоні, "черкаська влада дала вказівку розміщувати ефіри депутатів від опозиції в нічний період".

Він також повідомив, що після багатоденних тривалих нарад в обласній адміністрації та аналізу програми з його участю місцева влада побоялася заборонити її вихід в ефір, але ухвалила рішення показати програму в четвер майже о 12 годині ночі.

"Можливо, черкаська влада кілька днів радилася з київськими технологами Партії регіонів, як діяти, і в результаті було знайдено цікавий вихід: показувати опозицію опівночі. Цікаво, що опівночі традиційно транслюють фільми жахів, очевидно, вони вирішили прирівняти виступи опозиції до фільмів жахів", - зазначив Томенко.

Він також повідомив, що направить звернення в Генеральну прокуратуру України, оскільки мова йде про втручання керівництва області в діяльність телекомпанії і журналістську діяльність, а також знущання над мешканцями Черкаської області, які змушені дивитися телепрограми з альтернативною точкою зору в нічний час.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram