ГоловнаПолітика

Азаров переказав кривдниці Власенка, що її ніхто не чіпатиме

Прем'єр засуджує того, хто облив адвоката зеленкою.

Азаров переказав кривдниці Власенка, що її ніхто не чіпатиме
Фото: Макс Левин

Прем'єр Микола Азаров запевнив дівчину, яка нібито облила захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка зеленкою, що їй нема чого боятися.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, відповідаючи на питання про те, як бути активістці "Молодих регіонів" Марії Столяровій, яку звинуватили у хлюпанні зеленкою у Власенка.

"Перше - виступи багатьох представників опозиції, як правило, не відповідають дійсності. І тому треба їх так сприймати. Друге - я хочу переказати Маші Столяровій, що їй не треба боятися, і ніхто її не посміє зачепити", - написав Азаров.

Утім, він зазначив, що не підтримує дії того, хто облив зеленкою Власенка.

"Такі дії неприйнятні. Ви ставитеся до нього по-різному, але він є захисником, і наш з вами обов'язок - сприяти йому у здійсненні такої важливої його функції, як захист інтересів людини в суді", - додав Азаров.

Як відомо, 16 липня перед входом у корпус ЦКЛ №5, де проходить курс лікування Тимошенко, невідома дівчина хлюпнула Власенкові в обличчя зеленкою.

Власенко заявив, що запам'ятав дівчину, яка це зробила, і зможе її впізнати. Згодом він уточнив, що ця дівчина схожа на активістку "Молодих регіонів" Столярову.

Сама активістка сказала, що не могла облити Власенка, оскільки саме "допомагала сліпій бабусі дістатися додому".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram