ГоловнаПолітика

Стан Тимошенко погіршився, - дочка екс-прем'єра

Євгенія Тимошенко заявила, що в лікарні чекають на приїзд німецьких лікарів.

Стан Тимошенко погіршився, - дочка екс-прем'єра
Фото: novostiua.net

Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія заявляє про посилення болю в спині матері у зв'язку з відміною лікарями знеболюючих препаратів.

Про це Євгенія заявила журналістам в Харкові після відвідування матері в Центральній клінічній лікарні "Укразалізниці".

Вона зазначила, що зустрілася з мамою вперше за тиждень. За словами дочки екс-прем'єра, у Тимошенко триває шкірне захворювання.

"Українські лікарі не розуміють природи цього захворювання, проте вони лікують його протягом більше ніж двох тижнів застосуванням гормональних препаратів, у зв'язку з чим було перервано лікування спини. Якщо говорити про два тижні тому, то зараз болі посилилися, тому що відмінили навіть знеболюючі препарати" , - сказала вона.

Євгенія Тимошенко зазначила, що лікар екс-прем'єра з німецької клініки "Шаріте" Лутц Хармс бачив наявні у Тимошенко шкірні висипи і також порадив відмінити наразі процедури, пов'язані з лікуванням спини, і навіть лікувальну фізкультуру.

Євгенія зазначила, що наступного тижня очікується приїзд з Німеччини професора Карла Макса Айнхойпла (директор клініки "Шаріте") або Хармса.

Також дочка екс-прем'єра вважає неможливим присутність матері в суді 23 липня.

"Вона знаходиться в лікарні, у неї біль у спині, тому її перебування в суді не тільки незаконне, але і фізично неможливе", - сказала Євгенія.

Нагадаємо, в ДПтС заявили, що Тимошенко відмовилася їхати на судове засідання 23 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram