ГоловнаПолітика

Об'єднана опозиція заявляє про обшуки в Донецькому штабі

У партії пов'язують те, що трапилося, з акцією "Україна проти Януковича".

Об'єднана опозиція заявляє про обшуки в Донецькому штабі
фото из архива

Об'єднана опозиція "Батьківщина" заявляє про проведення обшуків в офісі керівника Донецького виборчого штабу опозиції Олександра Ярошенка.

Про це йдеться в заяві партії.

"Сьогодні близько двох десятків співробітників правоохоронних органів нагрянули в офіс керівника Донецького виборчого штабу об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександра Ярошенка і провели там обшук. При цьому міліціонери не змогли надати для ознайомлення документ, що підтверджує право на його проведення", - зазначає опозиція.

Крім того, "Батьківщина" заявляє, що розпочато протизаконні дії проти активістів Донецької обласної партійної організації, рідних і близьких Ярошенка.

"Атака на опозицію в області почалася відразу після того, як в Україні, зокрема на Донбасі, стартувала акція "Україна проти Януковича", мета якої усунути чинного Президента від влади шляхом імпічменту у зв'язку з узурпацією ним владних повноважень у країні", - йдеться в повідомленні опозиції.

Нагадаємо, вчора опозиція заявила, що пов'язує порушення кримінальної справи за фактом порушення таємниці листування нардепа з тиском на ЗМІ перед виборами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram