ГоловнаПолітика

У Яценюка відрапортували про збір 8 тис. підписів проти Януковича за два дні

Акцію "Україна проти Януковича" підтримали вже 14 300 осіб.

У Яценюка відрапортували про збір 8 тис. підписів проти Януковича за два дні
Архивное фото
Фото: usd.kiev.ua

7 753 людини за станом на ранок четверга заповнили заяви про приєднання до судового позову проти Президента Віктора Януковича в рамках всеукраїнської акції "Україна проти Януковича".

Крім цього, підписами під листівками "Україна проти Януковича" акцію підтримали 14 300 осіб, повідомили в прес-службі партії "Фронт Змін".

У прес-службі нагадують, що про розгортання акції "Україна проти Януковича" Об'єднана опозиція "Батьківщина" оголосила 16 липня.

Опозиція звертається до Вищого адміністративного суду України з позовом проти Януковича.

Позивачем від імені Об'єднаної опозиції виступає Арсеній Яценюк.

Кожен може приєднатися до цього позову в якості третьої особи. Для збору підписів на вулицях міст у всіх регіонах України встановлені інформаційні намети Об'єднаної опозиції. Крім того, можна завантажити заяву про вступ у справу і договір на надання безоплатної правової допомоги, заповнити їх і надіслати за адресою: 04080, м. Київ - 080, вул. Туровська, 13.

Усі, хто підтримує акцію, також можуть залишити свій підпис під листівкою "Україна проти Януковича". Це не є офіційним приєднанням до судового позову, однак є вираженням громадянської позиції, говориться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram