ГоловнаПолітика

Симоненко розповів про причини зростання рейтингу КПУ

Лідер комуністів заявив про модернізацію партії.

Симоненко розповів про причини зростання рейтингу КПУ
Фото: Макс Левин

Підвищення рейтингу КПУ по всій країні - це результат модернізації партії, а також остаточного розчарування населення України у здатності влади виконати свої передвиборні обіцянки.

Про це під час робочої поїздки в Херсон заявив лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

За словами Симоненка, фракція КПУ послідовно проводила модернізацію й омолодження партії. Він додав, що сьогодні істотно зросла підтримка КПУ серед людей віком 35 років. "Громадянам України зрозуміла наша політика. Тому що ми не тільки демонструємо, як обманюють олігархи, а й показуємо, як це можна зупинити", - зазначив Симоненко.

"Ми зробили все, щоб показати населенню України - альтернатива нинішній політичній ситуації є. Паралельно із цим влада зробила все можливе, щоб показати, що 20 років поспіль вона не тільки не виконує своїх обіцянок, а й є маріонетковою владою, якою керують ззовні. Про це свідчить відсутність внутрішнього ринку України, підвищення тарифів і цін на догоду МВФ, зростання зовнішнього боргу", - сказав лідер КПУ.

Він також уточнив, що зростання рейтингів лівих сил спостерігається і в Європі, де сьогодні йдуть за принципом соціалістичного відновлення справедливості. У зв'язку із цим Симоненко вважає закономірним підвищення рейтингу КПУ по всій країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram