ГоловнаПолітика

Авто з помічниками міністра розчавило двох велосипедистів

Машина врізалася у відбійник, перекинулася і переїхала двох осіб уже на смузі зустрічного руху.

Авто з помічниками міністра розчавило двох велосипедистів
Архив

Унаслідок ДТП за участю урядового автомобіля, що перевозив чиновників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, на кордоні Рівненської та Житомирської областей загинуло двоє людей.

Про це повідомляє ТСН.

Троє пасажирів автомобіля постраждали.

Увечері авто поверталося з робочої поїздки з Рівного.

За попередньою інформацією, водій урядової "Тойоти" врізався у відбійник, машина перекинулася і розчавила двох велосипедистів уже на смузі зустрічного руху.

"Жителі міста Корця загинули на місці події, автомобіль "Тойота" намагався уникнути зіткнення, однак, не впоравшись із керуванням, допустив зіткнення з огорожею, перекинувся, внаслідок чого пасажири авто отримали тілесні ушкодження", - повідомив прокурор Корецького району Олексій Парфенюк.

Трьох постраждалих пасажирів "Тойоти" доправлено в реанімацію, пізніше їх перевезли до Києва.

Правоохоронці поки відмовляються коментувати інформацію про ДТП.

Тим часом рідні обох загиблих украй незадоволені поведінкою міліціонерів. Вони запевняють, що правоохоронці приховують від них всю інформацію про ДТП.

У самому міністерстві факт ДТП підтвердили та повідомили, що в машині були директор департаменту міністерства і помічник міністра Анатолія Близнюка.

У відомстві також висловили співчуття родичам загиблих, проте від будь-яких коментарів до закінчення слідства утрималися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram