ГоловнаПолітика

Сумських медиків силою тягнуть у Партію регіонів, - "Опора"

Як дізнався активіст у одного з представників лікарні, в медпрацівників не питали згоди на вступ у партію.

Сумських медиків силою тягнуть у Партію регіонів, - "Опора"
Фото: Макс Левин

У місті Ромни Сумської області 122 працівники лікарні вступили до лав Партії регіонів, причому один із них стверджує, що вступ був примусовим.

Про це повідомила прес-секретар громадянської мережі "Опора" в Сумській області Ірина Стегній.

"Нещодавно працівника запросили до кабінету головного лікаря, не пояснивши навіщо. У кабінеті головний лікар Валентина Гунькова дала заяву зі словами: "Ось, заповніть це, всі подробиці вам розкажуть співробітники". Ця пропозиція звучала радше як наказ, не як пропозиція", - сказала Стегній.

"Потім колеги розповіли, що це заява про вступ у Партію регіонів і, крім заяви, потрібно зробити 2 фото в конкретного фотографа (12 гривень) і здати по 14 гривень невідомо на які потреби", - додала вона.

Окрім того, відбулися збори, на яких мер, голова місцевого відділення Партії регіонів Микола Калашник вручив членські квитки працівникам, зазначивши, що для них відбулася урочиста подія і партія їм вдячна за такий колективний вступ.

Також лікарям розповіли, що гендиректор ТОВ "Роменський завод продтоварів" і ймовірний кандидат у народні депутати в цьому окрузі від Партії регіонів Олександр Саєнко багато робить для міста та лікарні.

Після зборів стало відомо, що щомісяця нові члени партії зобов'язані платити членські внески в розмірі 3 грн.

Співробітник лікарні повідомив "Опору", що лікарі бояться втратити роботу, тому й погодилися вступити в лави Партії регіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram