ГоловнаПолітика

Коломойський воює з Колесніковим за допомогою каналу "1+1"?

ЗМІ звинувачують колег у необ'єктивності.

Коломойський воює з Колесніковим за допомогою каналу "1+1"?
Фото: http://football.ua

Ігор Коломойський використовує канал "1+1", що належить йому, як знаряддя в конфлікті з віце-прем'єр-міністром Борисом Колесніковим. Чергову атаку канал зробив учора в підсумковому випуску програми "ТСН".

Про це пише сайт "Медіаняня".

"У вчорашньому, недільному, випуску "ТСН" без видимого інфоприводу почали говорити про те, що за останні два місяці на залізницях, які Колесников як міністр контролює, сталося 80 надзвичайних ситуацій. І те, що обійшлося без людських жертв, - чисте диво. Та й узагалі, якби жили ми в Японії, то за всі запізнення поїздів відповідальний за це якщо б і не зробив харакірі, то отримав би по шапці", - пише сайт.

Як зазначає видання, раніше телеканал демонстрував програму "Євро на нервах", де показував неготовність України прийняти іноземних уболівальників чемпіонату з футболу.

"Чесно кажучи, цього разу у "Плюсів" все вийшло ще грубіше, ніж у шоу "Євро на нервах". Якщо там, напередодні старту Євро, тобто в червні показували, що взимку іноземцям в Україні холодно і летить в обличчя сніг, то вчорашнє нагнітання обстановки навколо багатостраждальних "Хюндаїв" іще смішніше. Ніхто не стверджує, що ситуацій із Hyundai немає, але справа в іншому. Просто саме вчора френдстрічка Facebook рясніла повідомленнями про затримку літаків "Аеросвіту", що належить тому ж Коломойському. Два літаки, що вилітали з Тбілісі до Києва, спізнилися на 11 годин, але ж, на думку ТСНівців, для залізниць Японії навіть запізнення на п'ять хвилин - страшна катастрофа. І рейс Сімферополь - Київ теж учора був не найвдалішим для пасажирів "Аеросвіту". Загалом "Аеросвіт" пече, але в "ТСН" про це - ні слова. Весь гнів новинарів упав на залізницю", - пише сайт.

Нагадаємо, раніше Борис Колесніков заявляв, що низка українських ЗМІ розгорнула інформаційну війну проти впровадження швидкісного залізничного руху.

"Триває цілеспрямована кампанія проти швидкісного руху з боку медіа, що перекладається на російську мову словом "джинса". Літаки "Аеросвіту" запізнюються на десятки годин, а проти Hyundai йде кампанія", - заявив Колесніков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram