ГоловнаПолітика

Власенкові хлюпнули в обличчя зеленкою (оновлено)

Тепер адвоката намагаються відмити.

Власенкові хлюпнули в обличчя зеленкою (оновлено)
Фото: www.mediaport.ua/

Захисника Юлії Тимошенко нардепа Сергія Власенка біля входу в харківську лікарню, де лікується екс-прем'єр, облили зеленкою.

Обличчя захисника і футболка майже повністю забруднені зеленкою.

Прихильники Тимошенко, які чергують біля лікарні, допомагають Власенкові відмитися.

Власенко розповів, що перед входом у лікарню невідома дівчина років 22-25, невисокого зросту, чорнява, хлюпнула йому в обличчя зеленкою з обрізаної пластмасової пляшки і втекла.

За словами Власенка, дівчина підійшла до нього впритул, запитала в нього: "Сергій Власенко?" І коли він відповів ствердно, вихопила з-за спини пляшку і хлюпнула йому в обличчя.

"Якщо мені її покажуть - я її впізнаю", - сказав депутат.

Він зазначив також, що нападниця схожа на одну з дівчат, які фігурують у відеороликах, де зображені члени місцевої організації "Молоді регіони".

Власенко наголосив, що дівчина не мала наміру зіпсувати його одяг, вона мала намір випалити зеленкою його очі і цілилася в них.

"Мене врятувало те, що я був в окулярах. Якби не окуляри, я зараз стояв би перед вами сліпий", - сказав Власенко.

Захисник уже звернувся до міліціонерів з вимогою скласти протокол з приводу інциденту.

Він зазначив також, що на фасаді лікарні є дві відеокамери, і він має намір завтра подати запит про надання йому записів із цих камер.

"Я думаю, що це знак якості моєї роботи", - сказав він, коментуючи те, що сталося.

Власенко припустив, що дівчина діяла за вказівкою Президента Віктора Януковича.

"Громадянин Янукович, по-перше, я за кермом не їжджу, по-друге, у мене стійка психіка і я не збираюся закінчувати життя самогубством, по-третє, ви можете скільки завгодно підсилав ваших найманців, це буде характеризувати тільки вас і те, що ви хочете побудувати в Україні", - сказав Власенко.

На запитання, як відреагували на цей інцидент співробітники міліції, які перебували на території лікарні, Власенко відповів, що вони спостерігали за подією.

Як повідомляли, 13 липня у Власенка вже намагалися кинути пляшку із зеленкою, але нападник не влучив - поцілив у журналіста.

Фото: www.mediaport.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram