ГоловнаПолітика

Головна тема залишилася поза конструктивним обговоренням на зустрічі двох президентів, - депутат

А запізнення Путіна нічого не означає.

Головна тема залишилася поза конструктивним обговоренням на зустрічі двох президентів, - депутат

"Газова" тема залишилася поза конструктивним обговоренням на зустрічі двох президентів. Про це заявив народний депутат України Олексій Логвиненко в опитуванні Інституту Горшеніна, коментуючи підсумки візиту президента РФ Володимира Путіна в Україну.

"Основна проблема - газова - залишилася поза конструктивним обговоренням. Може, і говорилося, проте інформації, що є якесь зрушення в цьому плані, немає. Те, що стосується делімітації Керченської протоки, це вже само по собі позитивно, що протоку делімітовано, але необхідно подивитися на кордони, які сторони зафіксували, потрібно подивитися карту та сам документ", - зазначив депутат.

Логвиненко також вважає, що затримка президента РФ Володимира Путіна під час офіційного візиту в Україну не має принципового значення.

"Діалог мав конструктивний характер, це добре. Я не звертав би увагу на те, що хтось десь затримався, і не робив би висновки з огляду на тональність відносин і т. д. Я ставився би до цього спокійно, бо в пресі це вже по-різному коментують, і мої колеги теж", - заявив Логвиненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram