ГоловнаПолітика

ПР звинуватила Королевську і Газманова в тиску на районну газету

Російський співак вимагає від видання 100 тис. грн.

ПР звинуватила Королевську і Газманова в тиску на районну газету
Фото: http://www.ostro.org/

Донецьке обласне відділення Партії регіонів обурене подіями навколо Новоазовської районної газети "Рідне Приазов'я" та її редактора Сергія Шведко.

Про це йдеться в заяві прес-служби Донецького облвідділення ПР, поширеній 13 липня.

У заяві наголошено, що "з подачі лідера "опозиційної" партії "Україна - Вперед!" Наталії Королевської фактично запущено процес знищення "Рідного Приазов'я", не побоявся сказати правду про справжні цілі політичної діяльності Наталії Юріївни та її "однодумців".

"Прикриваючись позовом про захист "честі та гідності" співака Олега Газманова, захисники цієї "честі" вимагають від районної газети виплатити суму в 100 тис. грн", - сказано в ньому.

"Газета завжди чесно відображала процеси, які

відбуваються, її не завжди поважала місцева влада, але нікому раніше не спадало на думку опуститися до банальної розправи над виданням. Поки не з'явилася Королевська, всерйоз доводить, що Олег Газманов проїхав зі своїм туром по Україні винятково за своєю ініціативою, а вона виходила на сцену з ним зовсім випадково і не платила співакові ні копійки", - йдеться в заяві.

"Ми закликаємо до совісті Наталії Юріївни, якщо така є. У вас є всі важелі та можливості припинити це ганебне судилище. Як би ви не намагалися, заткнути рот неугодній газеті вам усе одно не вдасться. Не ганьбіть даремно і вийдіть із процесу з честю, поки це ще можливо", - закликають Королевську в Донецькому відділенні Партії регіонів.

Зазначимо, що 13 липня в суді Новоазовська має розпочатися суд за позовом співака Олега Газманова до газети "Рідне Приазов'я".

Як розповів юрист Денис Матвійчук, який буде представляти в суді Новоазовська інтереси народного артиста РФ, Газманов образився на публікації редактора "РП" Сергія Шведко "Газманов співатиме і танцюватиме на гроші Королевської" і "Співачка" Королевська як дзеркало української політики".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram