ГоловнаПолітика

Рецензії харківських лікарів про здоров'я Тимошенко пишуть у Добкіна?

Тема листа: "Інформація ЦКЛ "Укрзалізниці" з приводу обстеження Юлії Тимошенко".

Лікарня "Укрзалізниці" в Харкові повідомляє про обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко файлами, підготовленими в Харківській облдержадміністрації.

На адресу редакції видання "Головне" надійшло повідомлення електронною поштою, відправником якого зазначено ЦКЛ "Укрзалізниці" ([email protected], Central Clinical Hospital UkrZaliznytsia).

Тема листа: "Інформація ЦКЛ "Укрзалізниці" з приводу обстеження Юлії Тимошенко".

У прикріпленому doc-вському файлі йдеться про проведення 10 липня діагностичного дослідженні пацієнтки Тимошенко "на апаратурі експерт-класу".

"Порівняно з попереднім медичним висновком від лютого поточного року негативної динаміки процесу не виявлено, спостерігається стабілізація. Також результати досліджень вказують на хронічність процесів", - зазначено в листі.

Там також говориться, що Тимошенко "вже два місяці з моменту госпіталізації в стаціонар ЦКЛ "Укрзалізниці" відмовляється від будь-яких ін'єкцій і від здачі аналізів крові".

"Ми засумнівалися, що лікарі мають право поширювати подібну інформацію про своїх пацієнтів. І не дарма", - пише видання.

"У властивостях документа "лікарі" забули затерти установу, в стінах якої було підготовлено "діагноз Тимошенко" - ХОДУ або Харківська облдержадміністрація.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram