ГоловнаПолітика

Сьогодні знаходити шлях до довіри виборців складніше, ніж раніше, - Кінах

Партія регіонів планує отримати більшість голосів на виборах

Сьогодні знаходити шлях до довіри виборців складніше, ніж раніше, - Кінах

Сьогодні знаходити шлях до довіри виборців набагато складніше, ніж це було кілька років тому. Про це під час експертного опитування Інституту Горшеніна "Вибори-2012" заявив народний депутат України (ПР) Анатолій Кінах.

"Головна причина в тому, що громадяни України, в тому числі виборці, пройшли дуже складні етапи, пов'язані як з суспільно-політичною, так і економічною ситуацією в країні (особливо останні 5-7 років), і вже не з такою високою довірою ставляться до тих чи інших декларацій і обіцянок, які вони часто чули під час, зокрема, виборчих кампаній. Думаю, це головне, що визначає високий процент невизначених, оскільки люди хочуть приймати рішення, спираючись на осмислений вибір і на конкретні результати тієї чи іншої політичної сили", - заявив народний депутат.

За словами Кінаха, Партія регіонів планує отримати більшість голосів на виборах, посиливши довіру до влади і пред'явивши результати роботи владної команди.

"Тобто одна з найважливіших складових посилення довіри до влади - це відкритість, прозорість дій і постійно діючий діалог держави і суспільства. Друге, не менш важливе, - ті реальні результати, які повинні відчувати всі люди, тому що громадяни в підсумку дають оцінку держави і влади не за показниками зростання валового внутрішнього продукту, а насамперед за те, як це зростання впливає на реальний рівень зарплат, пенсій, їх платоспроможність, упевненість у завтрашньому дні. Ось це - завдання влади з тим, щоб показники динаміки зростання економіки безпосередньо відчували в позитивних змінах люди. І тоді це, безумовно, сприятиме довірі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram