ГоловнаПолітика

Для нас вибори - це не реванш, - депутат БЮТ

Виборці поки що не готові голосувати за опозицію через психологічні труднощі

Для нас вибори - це не реванш, - депутат БЮТ
Фото: Артем Атаманюк

Для нас же вибори - це не реванш. Це спроба пояснити людям, з якою програмою ми йдемо, які зміни будуть у підсумку. Про це ід час експертного опитування Інституту Горшеніна "Вибори-2012" заявив народний депутат України (БЮТ) Андрій Сенченко.

Об'єднаної опозиції, очевидно, набагато більший потенціал залучення виборців, аніж у правлячого режиму, тому що ті люди, які пішли від Партії регіонів - як їх прихильники і як люди, які за них голосували (та частково, можливо, повернеться на спекуляціях навколо мови), за великим рахунком уже розуміють, що це - неправда, і не важливо, на яку тему. Ця політична структура і її лідер просто не поважають виборців і вважають за можливе брехати їм тотально", - заявив опозиціонер.

За словами Сенченка, виборці, які не визначилися, поки не готові голосувати за опозицію через психологічні труднощі.

"Багато людей у Криму не визначилися саме в силу того, що психологічно дуже складно виборцю, який щиро вірив в обіцянки Партії регіонів, адже нині люди переконалися в тому, що це була брехня, і вони відмовилися, вони пішли, але відразу зробити два кроки дуже складно. Перший - піти від своїх кумирів, відмовитися, а другий - прийти до опонентів цих кумирів. Це людині два рази потрібно визнати, що він помилився", - зазначив опозиціонер.

При цьому народний депутат упевнений, що опозиція має гідну програму. "Щодо того, як ми залучатимемо виборця, то, на мій погляд, в нас є гідна програма для того, щоб її пропонувати суспільству. Ми її презентували на початку травня на Михайлівській площі, а тепер інтенсивно пропагуємо цю програму, знайомимо людей і приймаємо пропозиції. Вважаю, що з нею не соромно йти на вибори. Це програма про те, як повернути країну на демократичний шлях розвитку", - заявив Сенченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram