ГоловнаПолітика

Б'ютівці вимагають порушити кримінальну справу проти керівництва харківської міліції

Заяву написали на ім'я генпрокурора.

Б'ютівці вимагають порушити кримінальну справу проти керівництва харківської міліції
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Народні депутати вимагають від генерального прокурора притягнути до кримінальної відповідальності керівників Харківського обласного і міського управлінь внутрішніх справ Віктора Козицького та Ігоря Болюха "за організацію побиття народних депутатів за допомогою злочинних елементів".

Про це заявив член фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Пашинський, інформує прес-служба партії.

За словами Пашинського, відповідну заяву на ім'я генпрокурора, крім нього, зареєстрували народні депутати Сенченко та Одарченко.

Пашинський зазначив, що "посадові особи харківської міліції повинні понести відповідальність за те, що за допомогою бандитів сьогодні вранці перед початком судового засідання у справі Юлії Тимошенко організували і особисто контролювали побиття народних депутатів, а також прихильників лідера опозиції, які зібралися на площі перед судом".

"Ми переконані, якщо не Пшонка, то інший генеральний прокурор відправить цих злочинців у погонах туди, де їм місце", - зазначив народний депутат.

Нагадаємо, сьогодні вранці біля харківського суду особи кримінальної зовнішності, одягнені у форму комунальників, напали на прихильників Юлії Тимошенко і народних депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram