ГоловнаПолітика

Депутати стерегли Тимошенко всю ніч

Деякі з них влаштували шаховий турнір.

Депутати стерегли Тимошенко всю ніч
Фото: Facebook Виктора Уколова

Депутати від партії "Батьківщина" провели ніч у ЦКЛ № 5 міста Харкова, де проходить курс лікування екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп Віктор Уколов.

"4-та ранку, на поверсі Тимошенко мирно чекає півфракції. Причина - хвору жінку, виконуючи політичне замовлення влади, хочуть притягти до суду. При цьому навіть судмедекспертизи не завершено, хоч вона і виглядає абсурдно", - пише Уколов.

"7:35. Ранок 10 липня. Вадим Петренко і Сергій Сас продовжують нічний шаховий турнір, я так розумію, зі змінним успіхом. Поруч чути чиєсь богатирське хропіння, гудуть ліфти, лікарня потихеньку прокидається. Я не знаю, чи буду в 7-му скликанні, але нинішнє, 6-те скликання унікальне - ще ніколи члени парламенту так часто не міняли затишні кабінети на мітинги й акції протесту. Це досвід на все життя", - написав пізніше депутат.

Фото: Facebook Віктора Уколова

Головлікар лікарні "Укразалізниці", за словами Уколова, не заперечував, що Тимошенко можуть доправити в суд.

"Прийшов головлікар, щоб дізнатися, з якого приводу ми зібралися перед палатою Тимошенко. Керівник фракції пояснив, що ми перешкоджаємо скоєнню злочину - ми не допустимо транспортування хворої в суд і маємо намір перебувати тут до ранку. Головлікар не заперечував, що Тимошенко збираються тягнути до суду і пішов викликати для пояснень представників пенітенціарної системи", - резюмував б'ютівець.

Фото: Facebook Віктора Уколова

Фото: Facebook Віктора Уколова

Олександр Сочка
Фото: Facebook Віктора Уколова
Олександр Сочка

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram