ГоловнаПолітика

Олійник назвав Тимошенко "симулянткою"

Уся ця ситуація з уявної хворобою і політичними репліками німецьких медиків давно зрозуміла українцям, вважає Олійник.

Олійник назвав Тимошенко "симулянткою"
Фото: Макс Левин

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко не встиг проінструктувати німецького лікаря про те, як необхідно розповідати пресі про її здоров'я.

Таку думку висловив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

"Власенко не встиг проінструктувати німецького лікаря, тому останній завив про поліпшення стану здоров'я Тимошенко. Водночас сам адвокат продовжує наполягати на погіршенні стану його підзахисної", - цитує "регіонала" прес-служба ПР.

"І це, прошу зауважити, через два місяці перебування екс-прем'єра на стаціонарі під динамічним наглядом німецьких і українських лікарів. Хто з наших громадян може собі таке дозволити: два місяці за казенний рахунок вередувати лікарям і при цьому нахабно брехати країні?" - поцікавився депутат.

"Напрошується єдиний висновок: Власенко не встиг проінструктувати німецького лікаря, тому вирішив сам розписатися за лікуючого терапевта", - додав політик.

Олійник переконаний: цим адвокат Тимошенко вкотре дискредитував свою лідерку.

"Уся ця ситуація з уявною хворобою і політичними репліками німецьких медиків давно зрозуміла українцям. Хочу дати команді Тимошенко одну ділову пораду: припиніть робити дурнів із громадян, адже кожен мешканець нашої країни усвідомлює, що Тимошенко - симулянтка", - підсумував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram