ГоловнаПолітика

"Батьківщина": син депутата від ПР стріляв по людях

Пораненого, за даними партії, прооперували.

"Батьківщина": син депутата від ПР стріляв по людях
Фото: news.vdv-s.ru

Партія "Батьківщина" заявила, що син депутата Кіровоградської облради від Партії регіонів Василя Крамара в ніч із 6 проти 7 липня поранив із вогнепальної зброї жителя Новоархангельська Кіровоградської області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Син депутата Ростислав, як зазначають у партії, влаштував стрілянину на одній із баз відпочинку, де відпочивали декілька сімей із дітьми, зокрема і сім'ї потерпілих.

"Побачивши, як мажор вправляється в стрільбі зі зброї, люди спробували його заспокоїти. Проте у відповідь на зауваження Ростислав Крамар приставив пістолет до скроні одного з чоловіків, а потім почав стріляти по ногах іншого", - йдеться в повідомленні.

За інформацією партії, після того, як свідки інциденту почали кликати на допомогу, злочинець утік із місця події. Пораненого, за даними "Батьківщини", прооперували.

У повідомленні зазначено, що міліцією було встановлено, що стріляли бойовими патронами.

Керівник Кіровоградського обласного виборчого штабу Об'єднаної опозиції нардеп Валерій Кальченко звернувся з депутатськими запитами до обласного управління Міністерства внутрішніх справ, прокуратури області та управління охорони здоров'я з проханням перевірити інцидент і покарати винуватих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram