ГоловнаПолітика

Працівники одеських ринків таки прийшли на "базар" до Азарова"

Мітингувальники незадоволені, що одеські ринки оформлено на фіктивні зарубіжні компанії.

Працівники одеських ринків таки прийшли на "базар" до Азарова"
Архив

Близько 50 працівників із семи одеських ринків зібралися на мітинг біля офісу Партії регіонів на вулиці Липській, 10 у Печерському районі Києва.

В акції "Одеський базар - до Азарова на "базар!", зокрема, беруть участь працівники комунального ринку "Північний", авторинку "Успіх", авторинку "Куяльник", ринку "Острів", ринку "Привоз", комунального підприємства "Малинівський ринок" і Старокінного базару.

Мітингувальники тримають прапори ринків і плакати з написами: "Спасибі Партії Рідний за постійний геморой!", "Одеський базар - до Азарова на "базар!", "Збережемо робочі місця на одеських ринках!", "Ринок "Острів" - в комунальну власність!"

Співробітники ринків розклали біля офісу ПР власні товари: овочі, фрукти, сушену рибу, одяг.

Учасники акції заявляють, що шляхом махінацій більшість ринків Одеси переведено в приватну власність, і вимагають повернути їх у комунальну власність.

При цьому, за словами мітингуючих, вони неодноразово зверталися з подібними вимогами до органів місцевої влади, проте не отримали відповідей.

У зв'язку з тим, що керівництво Одеси та Одеської області, а також керівництво країни є представниками Партії регіонів, одесити вирішили виступити біля офісу ПР у Києві.

За словами учасників акції, вони зверталися з проханнями втрутитися в ситуацію навіть Президента Росії Володимира Путіна, проте у відповідь від нього отримали повідомлення про перескерування звернення до Кабінету Міністрів України.

За даними мітингувальників, нині більшість з одеських ринків оформлено на фіктивні зарубіжні компанії, а приналежність ринків до приватного капіталу тільки погіршує становище безпосередніх підприємців, на плечі яких лягають фінансові виплати за вигаданими господарями ринків тарифами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram