ГоловнаПолітика

ПР упевнена, що закон Колесніченка-Ківалова зніме напруження в Севастополі

За словами Сергія Савенкова, відносини в місті будуть толерантнішими.

ПР упевнена, що закон Колесніченка-Ківалова зніме напруження в Севастополі
Фото: Макс Левин

На літній естраді Приморського бульвару Севастополя відбувся концерт на підтримку закону про мовну політику.

По завершенні концерту перший заступник голови Севастопольської міської організації Партії регіонів, перший заступник голови МДА Сергій Савенков заявив, що ухвалення цього закону "зніме багато мовних проблем у місті, всі люди будуть говорити тією мовою, якою їм зручно, яка для них є рідною".

За його словами, "таким концертом багатонаціональних колективів ми хотіли висловити свою думку, що севастопольці за такий закон".

На думку Савенкова, виступ творчих колективів є підтвердженням толерантного ставлення севастопольців до всіх національностей і мов.

"У Севастополі майже 100 національностей, об'єднаних у 36 національно-культурних товариств, тому ухвалений закон повністю зніме мовну проблему в місті, а відносини зробить толерантнішими". Як вважає Савенков, реалізація закону виб'є ґрунт у тих політиків у Севастополі, які спекулювали на проблемі російської мови.

За словами регіонала, закон для міста важливий подвійно: "У місті базується Чорноморський флот Російської Федерації, живуть сім'ї військовослужбовців, ті, хто працює на підприємствах російського флоту, а це десятки тисяч, тому й тут напруження буде знято", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram