ГоловнаПолітика

Янукович попросив Кабмін попрацювати над мовним законом

За словами Мірошниченка, Президент має намір вирішити, чи підписувати закон про мовну політику, лише після ретельного правового аналізу документа.

Янукович попросив Кабмін попрацювати над мовним законом
Фото: Макс Левин

Президент Віктор Янукович доручив Кабміну розглянути поправки до закону про мовну політику для того, щоб за потреби підготувати зміни до вже ухваленого Верховною Радою закону.

Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів, представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко.

Він зазначив, що під час зустрічі з лідерами фракцій голова держави пошкодував, що не було розглянуто поправки до законопроекту про мовну політику, багато з яких враховують рекомендації Венеціанської комісії.

"Був (на зустрічі) і представник Кабінету Міністрів. Він (Янукович) сказав: "Я вас прошу, щоб ви розглянули ці поправки, і, можливо, навіть внесли свій законопроект для того, щоб удосконалити зміст ухваленого закону", - повідомив Мірошниченко.

За його словами, Президент має намір вирішити, чи підписувати закон про мовну політику, лише після ретельного правового аналізу документа.

При цьому він наголосив, що Янукович і голова Верховної Ради Володимир Литвин не знали про те, що відбувалося в парламенті під час голосування за закон про мовну політику.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram