ГоловнаПолітика

Янукович допоміг донецькій студентці з житлом

До Президента прорвалися крізь охорону.

Янукович допоміг донецькій студентці з житлом
Фото: Макс Левин

Президент Віктор Янукович доручив допомогти жінці, яка прорвалася до нього крізь охорону, у вирішенні її проблем з житлом.

Янукович вдень 6 липня прибув у Донецьк, щоб привітати актив регіону з 80-річчям Донецької області. Офіційна урочиста частина з нагоди святкування відбувається в Центрі слов'янської культури та писемності.

Після виступу в концертному залі Центру Янукович спускався зі сцени, але йому перегородила шлях жінка. Вона кинулася до Президента з криком "мої діти живуть в нестерпних умовах" і дуже схвильовано про щось говорила з ним. Після цього в Центрі для неї знайшли кабінет, де донецькі чиновники взялися вирішувати її питання.

Пізніше жінка - мешканка Донецька Олена Коровкіна - розповіла журналістам, що є студенткою-заочницею Донецького національного університету. Вона разом з двома дітьми живе в гуртожитку Донецького національного університету в кімнаті площею 8 квадратних метрів.

Коровкіна розповіла, що вона зверталася до ректора ДонНУ Петра Єгорова з проханням виділити їй кімнату більшою площею, але той запропонував їй вносити щомісячну плату в розмірі 1200 гривень, враховуючи те, що дохід у жінки всього 1500 гривень.

За її словами, на численні її звернення і прохання до чиновників і керівництва університету ніхто не реагує. Тому вона була змушена просити Президента вирішити її житлове питання.

Студентка ДонНУ повідомила журналістів, що після сьогоднішнього спілкування з Януковичем чиновники їй обіцяли вирішити проблему до наступної середи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram