ГоловнаПолітика

Чиновник: Російські диверсанти готують розкол України

На думку Сича, законопроекти про червоні прапори і про мови - "вірна ознака таких диверсійних центрів".

Чиновник: Російські диверсанти готують розкол України
Фото: http://ivano-frankivsk.klichko.org/

Російські диверсійні центри працюють на дестабілізацію ситуації в Україні, заявив голова Івано-Франківської облради Олександр Сич.

"Я переконаний, що існують спеціальні російські диверсійні центри, які працюють на дестабілізацію України, на її розкол", - заявив він у своєму виступі на спільному засіданні депутатів місцевих рад Івано-Франківської області.

Також Сич вважає, що законопроекти про червоні прапори і про мови - "вірна ознака таких диверсійних центрів".

За його словами, Партія регіонів і Комуністична партія "це їхня п'ята колона, це їх інструмент, це наші внутрішні диверсанти".

"Мрія і російських диверсійних центрів, і наших внутрішніх диверсантів посіяти в українському суспільстві розбіжність, розбрат, громадянську війну, громадянське протистояння і спочатку розколоти, а потім знищити", - сказав голова облради.

Сич підкреслив, що потрібно докласти якнайбільше зусиль, щоб запобігти такому розвитку подій - "з одного боку, принципово захищати базові українські цінності, а, з іншого боку, запобігти громадянському протистоянню та розколу України".

У нього немає сумніву в тому, що "сьогоднішня модернізована третя російська путінська імперія не залишить надій і мрій і спроб прив'язати Україну до свого імперського воза".

Нагадаємо, у вівторок, 3 липня, Верховна рада України схвалила закон "Про засади державної мовної політики".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram