ГоловнаПолітика

У Вінницькій області кандидат у депутати роздавала халати

Також подарувала "Телекард" за 8 тис. грн.

У Вінницькій області 15 червня, напередодні Дня медичного працівника, в районах 16-го округу кандидат у депутати Оксана Калєтнік роздавала халати і кардіопередатчик "Телекард".

До виборчого округу №16 належать Могилів-Подільський, Ямпільський, Крижопільський, Піщанський, Чечельницький райони. У медичних установах цих районів склали списки всіх лікарів і медсестер, вказавши розмір одягу, пише Gazeta.ua.

За словами головного лікаря Чечельницької райлікарні Сергія Могили, вони отримали більш ніж 400 халатів.

Фото: http://gazeta.ua

"Тепер у кожного медпрацівника є новий халат. Подарувала також нашій лікарні "Телекард". Це апарат для передачі даних кардіограми на відстані. Тобто ми можемо з допомогою телефонного зв'язку повідомити всі дані, і з вінницького кардіоцентру нашого пацієнта можуть проконсультувати. Це дуже зручно, зважаючи на далеку відстань до обласного центру", - сказав він.

Фото: http://gazeta.ua

Усього в 5 районах отримали 2946 медичних халатів і 37 кардіопередавачів. Середня ціна халата - 120 грн, пристрою "Телекард" - 8 тис. грн.

"Зрозуміло, що нашому дотаційному району не під силу придбати такий кардіопередавач. До кінця року Оксана Миколаївна обіцяла забезпечити "Телекардами" всі амбулаторії району. Їх у нас вісім. Добре, що перед виборами нас трохи забезпечують. Перед минулими виборами нам дали три автомобілі, УЗД-апарат, дихальний апарат. Сподіваємося, що і цього року буде якась допомога від кандидатів", - розповів Сергій Миколайович.

Оксана Калєтнік, яка збирається балотуватися в 16-му виборчому окрузі Вінницької області, є племінницею нардепа від Партії регіонів Григорія Калєтніка, ректора Вінницького аграрного університету, і сестрою головного митника України Ігоря Калєтніка. У списку найбагатших українців 2010 року - на 134- місці зі статками у 39,1 млн дол. Голова правління Благодійного фонду "Батьківська земля", член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram