ГоловнаПолітика

Єфремов заговорив про позачергову сесію для ухвалення закону про мови

"Регіонали" зараз шукають голоси.

Єфремов заговорив про позачергову сесію для ухвалення закону про мови
Фото: http://podrobnosti.ua

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов допускає проведення позачергової сесії Верховної Ради, в тому числі для ухвалення закону про засади мовної політики.

Про це він заявив на брифінгу у ВР.

За словами О. Єфремова, цього тижня закінчується "30-денний термін, і в нас є можливість голосувати за цей законопроект. Ми працюємо в цьому напрямі. І якщо ми зрозуміємо, що в нас є відповідні голоси щодо законопроекту, то будемо виходити на його затвердження".

На запитання, чи буде парламент продовжувати сесію, якщо голосів не вистачатиме, Єфремов відповів: "Якщо не буде голосів, то далі працюватимемо з цього питання. Якщо виникне необхідність продовжити сесію, але не тільки з цього питання, тому що там виникають і інші доволі серйозні питання, які треба було б ухвалити найближчим часом, то, думаю, коли ці питання вже підготують для затвердження в сесійній залі, не виключений варіант розгляду і цього законопроекту разом з іншими питаннями".

Єфремов зазначив, що сьогодні важливими є питання, пов'язані зі створенням нових робочих місць, а також питання і скарги підприємців щодо посилення тиску з боку правоохоронних органів.

За його словами, якщо пакет законопроектів із цих питань буде підготовлено, можлива позачергова сесія.

"Я не відкидаю варіанту, що нам доведеться скликати позачергову сесію і ухвалювати ці рішення", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram