ГоловнаПолітика
Спецтема
Евро 2012

Єфремов: за кампанією дискредитації Євро-2012 стояла опозиція

У ПР вважають, що очорнити Україну не вдалося.

Єфремов: за кампанією дискредитації Євро-2012 стояла опозиція
Фото: Макс Левин

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що кампанія опозиції з дискредитації України на Євро-2012 з тріском провалилася.

Про це він сказав, виступаючи з парламентської трибуни.

"Кампанія дискредитації держави, яку роздмухували окремі представники опозиції за підтримки з-за кордону, з тріском провалилася. Сотні тисяч уболівальників-європейців відкрили для себе Україну як країну працелюбну, зі щирими людьми. Ми побудували та реконструювали сотні об'єктів інфраструктури, вони змінили обличчя країни і служитимуть довгі роки. Справжнім переможцем Євро, незалежно від спортивних результатів, став наш народ як єдина команда", - сказав Єфремов.

Він також зазначив, що "проведення Чемпіонату (Європи з футболу), крім іншого, дало багато позитивних імпульсів українській економіці на тлі зростання проблем у всьому світі".

За словами Єфремова, "зростання ВВП у першому півріччі, незважаючи на похмурі прогнози скептиків, зберегло свою позитивну динаміку і перевищило 2%, доходи бюджету зросли на 14 млрд. Досягнуті результати забезпечили фінансовий ресурс для виконання соцініціатив Президента".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram