ГоловнаПолітика
Спецтема
Евро 2012

Янукович: Євро-2012 - це інвестиція в майбутнє

Президент Таджикистану похвалив Україну за підготовку до чемпіонату.

Янукович: Євро-2012 - це інвестиція в майбутнє
Фото: www.president.gov.ua

Україна, підготувавшись до Євро-2012, вклала інвестиції в своє майбутнє.

Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентом Республіки Таджикистан Емомалі Рахмоном у Києві.

Янукович зазначив, що наразі рано говорити про економічні вигоди, які отримала Україна під час проведення фінальної частини чемпіонату.

"Наразі можна сказати одне - це інвестиція в майбутнє", - підкреслив Президент і додав, що під час підготовки до Євро-2012 в Україні були побудовані або реконструйовані аеропорти, стадіони, дороги тощо.

Також Янукович підкреслив, що для України проведення Євро-2012 було великою честю і відповідальністю. Він висловив упевненість, що вболівальники, які приїжджали в Україну з усього світу, отримали не тільки позитивні емоції від самого чемпіонату, а й побачили, що Україна є європейською державою, і в ній живуть доброзичливі люди.

"Це головний підсумок", - підкреслив Президент України.

У свою чергу президент Таджикистану високо оцінив підготовку України до проведення чемпіонату. Він повідомив, що порівняв Україну, яку побачив півроку тому під час свого попереднього візиту, і нинішню, і констатував, що Україна показала високий рівень розвитку і організації.

"Чемпіонат продемонстрував, що Україна розвинена країна, яка може провести спортивні заходи світового рівня", - сказав Рахмон.

Він високо оцінив рівень сервісу в Україні, а також культуру вболівальників, які, зокрема, були вчора на НСК "Олімпійський" на фінальній грі Євро-2012.

Зазначимо, фінальний матч Євро-2012 відбувся вчора в Києві на НСК "Олімпійський". У ньому

збірна Іспанії перемогла збірну Італії з рахунком 4:0.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram