ГоловнаПолітика
Спецтема
Евро 2012

Коморовський: Польща та Україна перемогли на Євро-2012

Польський президент заявив про успішне співробітництво.

Коморовський: Польща та Україна перемогли на Євро-2012
Фото: despravda.com

Президент Польщі Броніслав Коморовський вважає, що Україна і Польща виграли Євро-2012.

Про це він сказав сьогодні після зустрічі з українським Президентом Віктором Януковичем у Києві.

"Хоча у фінальному матчі немає команди Польщі, і немає команди України, проте в одному є повна впевненість - чемпіонат Євро-2012 виграли Польща і Україна", - вважає президент Польщі.

Коморовський зазначив, що під час підготовки до футбольного чемпіонату сторони хотіли продемонструвати, що співпраця України та Польщі може бути плідною.

"Ми дуже хотіли, що крім того, щоб ці спортивні заходи були прекрасно проведені, щоб також цей чемпіонат був гарною картинкою, ілюстрацією співробітництва між Польщею та Україною. І це, власне, вдалося. Світ побачив, яким чином Польща і Україна дуже добре між собою співпрацюють у цій темі", - сказав він.

Коморовський також підкреслив, що метою цього заходу було показати, що Україна поступово рухається в напрямку євроінтеграції.

Президент Польщі в зв'язку з цим побажав: "Україно, вперед! Для мене це означає, щоб Україна послідовно йшла в напрямку європейської інтеграції, щоб Україна йшла в напрямку інтеграції із Заходом".

Нагадаємо, сьогодні перед фінальним матчем Євро-2012 глава Польської держави, який прибув в Україну, провів зустріч з представниками Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram