ГоловнаПолітика

Медведєв поскаржиться Януковичу на права російських інвесторів

На засіданні міждержавної комісії обговорять ратифікацію договору про ЗВТ.

Медведєв поскаржиться Януковичу на права російських інвесторів
Фото: president.gov.ua

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв під час зустрічі в Києві з Президентом України Віктором Януковичем має намір звернути увагу на проблему забезпечення законних прав російських інвесторів в Україні.

Про це повідомляє джерело в уряді РФ.

"Це питання має пріоритетне значення для розширення інвестиційної співпраці та реалізації великих спільних економічних проектів", - повідомив співрозмовник.

Окрім того, за його словами, порушать питання про прискорення ратифікації Україною Договору про зону вільної торгівлі СНД.

Зазначимо, прем'єр Микола Азаров напередодні в телеефірі повідомив, що тема перегляду газових контрактів із Росією буде основною під час візиту Медведєва в Україну 27 червня і запланованої зустрічі президентів Росії та Україні 12 липня.

Окрім того, на засіданні Комітету економічного співробітництва заплановано розглянути питання взаємодії в торговельно-економічній сфері, заходи для подальшого збільшення взаємного товарообігу, перспективи кооперації у сферах енергетики, транспорту, авіабудування, космосу, в агропромисловому комплексі, в кредитно-фінансовій і науково-технічній галузях, а також тематику міжрегіональної та прикордонної співпраці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram