ГоловнаПолітика
Спецтема
Евро 2012

Бережна закликала позиватися за нічию в матчі з Англією

Депутат вирішила попіаритися на темі футболу.

Бережна закликала позиватися за нічию в матчі з Англією

Народний депутат від Партії регіонів Ірина Бережна вважає, що Україна повинна подавати апеляцію на те, що в матчі Євро-2012 Україна-Англія не було зараховано гол Марко Девіча у ворота англійців.

Про це повідомляє прес-служба депутата.

"Увесь футбольний світ обговорює помилку арбітра, коли суддя не зарахував м'яч у ворота Англії. Незважаючи на те, що це рішення, на жаль, не впливає на розподіл місць у групі, де грає Україна, наші вболівальники і наша національна збірна повинні відчувати, що держава бореться за честь своєї команди, за честь кожного українця, який біля екранів телевізорів, на стадіоні та у фан-зонах уболівав за нашу країну", - зазначила Бережна.

При цьому вона зазначила, що "особисто для мене матч Україна-Англія закінчився з результатом 1:1. І я вдячна гравцям національної збірної, що вони билися до кінця, незважаючи на моральний тиск унаслідок не зарахованого арбітром Віктором Кашшаї гола. Думаю, так само вважають мільйони українців".

Бережна також сподівається, що "5 липня засідання Міжнародної ради футбольних асоціацій (IFAB), де буде порушено питання про використання технічних пристроїв на лінії воріт, закінчиться результативно". "Це допоможе надалі запобігти помилкам тих суддів, які ухвалюють суб'єктивні рішення", - зазначила народний депутат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram