ГоловнаПолітика

Дочка Тимошенко просить Європу посилити тиск на українську владу

За словами Тимошенко, Президент Віктор Янукович сподівається домогтися від Європи підписання Угоди про асоціацію.

Дочка Тимошенко просить Європу посилити тиск на українську владу
Фото: byut.com.ua

Євгенія Тимошенко вважає, що нинішня українська влада намагається відстрочити ухвалення рішення щодо політичних в'язнів.

"Єдина мета цієї влади та всі її дії спрямовані на відтягування рішення про звільнення політв'язнів будь-якими способами. Зокрема, за допомогою якихось кроків, які нібито повинні продемонструвати їх гнучкими на період проведення Євро-2012 і в надії домогтися від Європи підписання Угоди про асоціацію", - сказала вона.

"Я думаю, це все - такий собі обманний хід", - додала Євгенія Тимошенко.

За її словами, єдиним позитивним кроком щодо її матері останнім часом стало надання дозволу на допуск до проведення лікування незалежних німецьких медиків.

Однак Тимошенко зазначила, що інші ув'язнені з політичних мотивів також потребують медичної допомоги, проте наразі не отримали права на допуск незалежних лікарів, що, на її думку, залежить тільки від однієї людини в Україні - Президента Віктора Януковича.

Вона висловила сподівання, що внутрішній і зовнішній тиск на українську владу триватиме і після завершення чемпіонату Європи з футболу.

"Можливо, навіть не тільки тиск, але і якісь конкретні дії, неординарні, радикальні. Тому що якщо не зупинити режим зараз, то в Україні буде створена справжня диктатура, і потім просто пізно буде щось робити", - зазначила Євгенія Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram