ГоловнаПолітика

Міліція встановила особи тих, хто стіляв у депутатів від "Фронту Змін"

Причиною конфлікту стали неприязні стосунки.

Міліція встановила особи тих, хто стіляв у депутатів від "Фронту Змін"
Фото: news.vdv-s.ru

Міліція порушила кримінальну справу за фактом обстрілу двох депутатів від "Фронту Змін" і вбивства їхнього приятеля в Чернівецькій області.

Про це інформує прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Чернівецькій області.

Повідомляють, що 16 червня 2012 року о 00:40 до чергової частини Вижницького РВ УМВС України в Чернівецькій області надійшло повідомлення про те, що в м. Вашківці Вижницького району Чернівецької області в приміщенні місцевого споживчого товариства, яке знаходиться за адресою: вул. Соборна, 11, виник конфлікт.

Слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу міліції, яка прибула на місце події, встановила, що в п'ятницю близько 23:00 невідомі зайшли в приміщення і зчинили безладну стрілянину з пістолета (імовірно, з пристрою для відстрілу патронів "Флобера" калібру 4 мм). Як з'ясувалося, причиною цього конфлікту були неприязні стосунки, що виникли цього дня в селі Чортория Кіцманського району Чернівецької області.

Під час стрілянини було поранено трьох приватних підприємців, один з яких від отриманих поранень помер у лікарні. Серед поранених - два депутати місцевих рад від партії "Фронт Змін".

Останні не пов'язують інцидент із депутатською діяльністю.

Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство). Особи злочинців встановлено. Вживають заходів для їх затримання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram