ГоловнаПолітика

Депутатів від "Фронту Змін" обстріляли в Чернівецькій області

Двох депутатів райрад поранено, а їхній приятель загинув.

Депутатів від "Фронту Змін" обстріляли в Чернівецькій області

У місті Вашківці Чернівецької області невідомі обстріляли двох депутатів місцевих рад від партії "Фронт Змін", вони зазнали поранень, а їхній приятель загинув.

Як повідомляє прес-служба "Фронту Змін", депутат Вижницької райради Віталій Гарас разом із братом, депутатом Вашковецької міськради Юрієм Гарасом, приятелем Романом Ставчанським та іншими мешканцями міста дивилися футбольний матч на другому поверсі будівлі універмагу в місті Вашківці.

Близько 21:30 кілька молодиків із травматичною та газовою зброєю вбігли в приміщення і відкрили вогонь по Віталію, Юрію та їхньому приятелю. Унаслідок травм, несумісних із життям, Роман Ставчанський загинув.

Міліція прибула на місце оперативно, але нападникам удалося втекти.

Віталій Гарас зазнав трьох поранень. Йому зробили операцію. Юрія Гараса зі складним пораненням перевозять в обласну лікарню.

Від газової зброї постраждали також люди, які перебували в тому самому приміщенні.

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк звернувся до генерального прокурора з вимогою взяти під контроль розслідування справи.

Як повідомляли, в ніч проти 3 червня невідомі розстріляли вікна офісу "Фронту Змін" у Чернівцях, який розташовано на першому поверсі житлового будинку. Згодом міліція заявила, що стріляли з рогатки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram