ГоловнаПолітика

Турчинов: влада знищує рекламу опозиції

За його словами, для демонтажу непотрібної владі реклами виділили 20 млн гривень.

Турчинов: влада знищує рекламу опозиції
Фото: Макс Левин

Представники комунального підприємства "Київреклама" та представники Київської міськдержадміністрації погрозами змушують власників рекламних агентств, які уклали з представниками Об'єднаної опозиції контракти, відмовлятися від розміщення опозиційних бігбордів.

Про це на брифінгу заявив голова виборчого штабу Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов.

"Ми планували розмістити 200 бігбордів у Києві з рекламою Об'єднаної опозиції. На сьогодні їх усього 36 і ця кількість зменшується", - зазначив Турчинов.

За словами опозиціонера, представники КП "Київреклама" під загрозою демонтажу рекламних носіїв примушують агентства, що уклали контракти з Об'єднаною опозицією, відмовлятися від розміщення їхньої реклами.

Водночас Турчинов поскаржився, що на Вишгородській трасі, де часто їздить Президент Янукович, щоб його не дратувала Об'єднана опозиція, тричі демонтували білборд.

При цьому він зазначив, що шантажу з боку податкової та "Київреклами" піддаються і міжнародні організації, які співпрацюють з Об'єднаною опозицією.

"Для демонтажу непотрібної владі реклами виділили 20 млн гривень. Краще б ці гроші віддали лікарям і вчителям", - заявив Турчинов.

Також Турчинов звернув увагу на те, що у Президента, Партії регіонів та їхніх політичних сателітів проблем із рекламою взагалі не існує.

Він зазначив, що "Об'єднана опозиція має такі самі права на зовнішню рекламу, як і Янукович, і Партія регіонів, як і політичні проекти Банкової".

У зв'язку з цим, за його словами, опозиція звертатиметься до ОБСЄ і міжнародних спостерігачів за виборами в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram