ГоловнаПолітика

Азаров визнає помилки в реформах

Уряд змушений іноді "пригальмовувати".

Азаров визнає помилки в реформах
Фото: Макс Левин

Прем'єр Микола Азаров припускає, що його уряд помиляється, але загалом задоволений реформами в Україні.

"Уряд реалізує реформи Президента України, це складний процес, він йде не гладко і не однозначно. Я скажу, що якби реформ не було, соціально-економічна ситуація в країні була б набагато гіршою", - зазначив він під час зустрічі з головами громадських рад при органах влади в четвер у Києві.

"Нам вдалося не просто відновити фінансово-економічну стабільність, а й у найтяжчих умовах світової кризи розвиватися", - також заявив він.

Слово "реформи", воно вже дратує суспільство, так? Так чи ні? Трохи є, так? Такий, недобрий осад. І я кажу - перетворення

— Віктор Янукович, Президент України

За його словами, це результат здійснених урядом перетворень, які "не скрізь видно, які не скрізь послідовні". "Оскільки через складну ситуацію ми змушені іноді пригальмовувати, і через це зазнають справедливої критики", - додав прем'єр.

Азаров визнав, що під час проведення реформ допускаються певні помилки, і закликав громадськість допомагати урядові виправляти їх.

"Іноді ми робимо помилки у процесі проведення реформ, але не помиляється лише той, хто нічого не робить. Хотілося б, щоб помилок було менше, і тут роль громадськості надзвичайно велика", - зазначив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram