ГоловнаПолітика

Путін вважає, що Польща відповідає за поведінку російських уболівальників

Туск під час бесіди з Путіним порушив дражливу для польської сторони тему повернення Польщі уламків літака Ту-154.

Путін вважає, що Польща відповідає за поведінку російських уболівальників
Фото: http://ria.ru

Польща відповідає за безпеку російських уболівальників.

Про це президент Росії Володимир Путін сказав під час телефонної розмови з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском, повідомили в прес-службі Кремля.

"Під час бесіди президент Росії висловив стурбованість із приводу ситуації з російськими вболівальниками на чемпіонаті Європи з футболу.

Путін наголосив, що спирається на те, що організатори таких міжнародних турнірів несуть повну відповідальність за забезпечення безпеки вболівальників з інших країн на своїй території.

Туск під час розмови порушив дражливу для польської сторони тему повернення Польщі уламків літака Ту-154, який розбився під Смоленськом. Путін пообіцяв дати необхідні доручення й вкрай уважно розглянути це прохання.

Окрім цього, Путін і Туск обговорили актуальні питання відносин двох країн з урахуванням наявних між ними добрих традицій, зробили акцент на кооперації в галузі енергетики.

Як повідомляли, сьогодні польські правоохоронці повідомили про затримання понад 180 осіб, які брали участь у безладді в центрі Варшави, серед яких найбільше виявилося польських і російських громадян: понад 150 і більш ніж 20 осіб.

У сутичках близько 20 осіб отримали поранення, не загрозливі для життя. Серед них - 10 службовців поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram