ГоловнаПолітика

Чоловік Тимошенко лякає Януковича гільйотиною

Народний трибунал уже засідає, вважає Олександр Тимошенко.

Чоловік Тимошенко лякає Януковича гільйотиною

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр обурений словами Президента Віктора Януковича про причетність його дружини до вбивства Євгена Щербаня.

Його звернення оприлюднено на сайті Юлії Тимошенко.

"Звертаюся до Вас так, як за часів Великої Французької революції зверталися до керівників Франції, які прийшли до влади шляхом обману, але все одно закінчили своє життя на гільйотині. Упевнений, що ті ошукані Вами виборці, які проголосували за Вас, вже побудували її десь під Межигір'ям і тільки очікують слушної миті", - пише він.

"Громадянине Януковичу, Ви взяли на себе функції Президента, Прокурора, Судді і Ката для всіх, а для Юлії Тимошенко особливо. Ваші слова щодо причетності Юлії Тимошенко до вбивства донецького бізнесмена Євгена Щербаня показують, що Ви - це вже і українська юстиція, яка і так знищена і сплюндрована за Вашими вказівками. Публічне замовлення на переслідування Юлії Тимошенко вже не замовчується, а афішується. Це новий крок в еволюції диктатури", - обурився Олександр Тимошенко.

"Кожного дня через камери, які встановлені за Вашою прямою вказівкою в палаті моєї дружини в лікарні, Ви, як маніяк і збоченець, спостерігаєте, що робить ця маленька, але сильна духом жінка. Наступним Вашим кроком має стати пряма участь у допитах та катуваннях Юлії Тимошенко", - пише він.

На його думку, Янукович фактично проголосив обвинувальний вирок Тимошенко.

"І вже не питання, як будуть діяти судді та прокурори в цих справах - замовлення отримано. Немає ані Кримінального кодексу, ані суті справи, ані процесуальних доказів, ані показів свідків. Є лише команда "Фас!" із Межигір’я, і лише цим окриком керується віднині українська підневільна Феміда", - вважає він.

Олександр Тимошенко закликає Януковича схаменутися, бо "народний трибунал уже засідає".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram