ГоловнаПолітика

ПР: опозиція не рада перемозі України

На думку регіонала, опозиція поводиться за принципом "чим гірше, тим краще".

ПР: опозиція не рада перемозі України
Фото: Макс Левин

Регіонал Володимир Олійник вважає, що опозиція не поділяє радість співвітчизників щодо перемоги національної збірної в стартовому матчі в рамках фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Складається враження, що окремі представники так званої опозиції очікували поразки української збірної", - цитує Олійника прес-служба партії.

Зокрема нардеп підкреслив, що незважаючи на те, що колишні президенти були свого часу по різні боки політичних барикад, вони підтримували на стадіоні співгромадян і збірну.

"Українців переповнюють патріотичні почуття, вони всюди вивішують національні прапори, радіючи за державу, за її спортивну перемогу, за збірну. Тому опозиції варто зрозуміти, що людину сьогодні цікавить зовсім інше. І чергові заяви екс-прем'єра нічого не означатимуть як для громадян України, так і для європейців", - додав парламентар.

"Ми сьогодні приймаємо гостей з усього світу. І всі вони бачать правду - красиві міста, щирі та привітні люди, і всі ми разом радіємо справжньому святу спорту, - зазначив він. - Зате опозиція поводиться за принципом "чим гірше, тим краще".

"Для кожної країни світу проведення чемпіонату такого рівня є гордістю влади і громадян. І всі об'єднуються навколо свята спорту. А коли футбольне поле перетворюється на майданчик для політичних провокацій - це просто не поважати свій народ і країну, в якій ти живеш", - зазначив політик.

Нагадаємо, вчора, 11 червня, українська збірна здобула перемогу в матчі зі Швецією з рахунком 2:1. Обидва м'ячі у ворота шведів забив Андрій Шевченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram