ГоловнаПолітика
Спецтема
Евро 2012

Тимошенко: українська збірна об'єднала Схід і Захід

Екс-прем'єр заявила, що пишається перемогою України в матчі зі Швецією.

Тимошенко: українська збірна об'єднала Схід і Захід
Фото: tsn.ua

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко привітала українців з перемогою національної збірної в матчі зі шведами.

Про це повідомили в прес-службі ВО "Батьківщина".

"Я пишаюся усіма, хто грав на стадіоні, хто підтримував наших футболістів, уболівав за Україну! Такі перемоги роблять нас нацією переможців, і, чесно кажучи, таких перемог нам усім давно не вистачало", - переконана Тимошенко.

За її словами, українські футболісти продемонстрували справжній патріотизм, справжній професіоналізм, відданість справі, вірність своїм уболівальникам.

"Ми тільки можемо уявити, через яку сталеву напруженість нервів і важкі тренування довелося пройти нашій команді, щоб показати такий гарний результат", - зазначила Тимошенко.

"Наша збірна об'єднала мільйони вболівальників на стадіонах, біля екранів телевізорів, вона об'єднала Схід і Захід. І за це збірній я щиро дякую!", - підкреслює лідер "Батьківщини".

"Я пишаюся Шевою, який підтвердив звання кращого українського бомбардира, пишаюся маленьким хлопчиком, якого показали на весь світ і який так щиро радів перемозі!", - сказала Тимошенко.

"Такого патріотизму, такого підйому в країні не було дуже і дуже давно. І за це вам, шановні українські футболісти, особлива й окрема подяка. Всьому світу стало ясно, що українці - велика нація, здатна на фантастичні результати!", - додала екс-прем'єр.

Нагадаємо, 11 червня в першому матчі на Євро-2012 збірна України обіграла команду Швеції з рахунком 2:1.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram