ГоловнаПолітика

Міліція заперечує сутички з опозицією біля "Олімпійського"

Правоохоронці намагалися ознайомити організаторів із забороною суду.

Міліція заперечує сутички з опозицією біля "Олімпійського"
Фото: Макс Левин

Правоохоронці не застосовували до активістів партії "Батьківщина" фізичної сили та спецзасобів.

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

"Усупереч забороні суду організатори все ж спробували провести заплановані заходи. На розі вулиць Шота Руставелі та Рогнединської, на підступах до території НСК "Олімпійський", учасників масових заходів зупинили правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

"Під час спроби ознайомити організаторів і близько 15 осіб із рішенням суду останні відмовилися і зажадали цього безпосередньо від представників судово-виконавчої служби", - зауважили в міліції.

"Інформація, яку поширили деякі видання, нібито співробітники "Беркута" влаштували сутички з мітингувальниками, не відповідає дійсності й має відверто провокаційний характер", - запевнили правоохоронці.

"Правоохоронці не застосовували до активістів ані фізичної сили, ні спецзасобів і тільки в межах своєї компетенції і в рамках закону намагаються виконати рішення суду і не допустити порушень громадського порядку", - зазначили в міліції.

Як відомо, раніше прес-служба партії "Батьківщина" повідомила, що міліція не випускала жителів наметового містечка на Хрещатику і народних депутатів, які там перебували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram