ГоловнаПолітика

Львівські б'ютівці роздають футболки біля стадіону

Активісти агітують уболівальників підтримати Тимошенко.

Львівські б'ютівці роздають футболки біля стадіону
Фото: byut.com.ua

У Львові активісти "Батьківщини" роздають уболівальникам футболки з написом "Free Yulia" і портретом екс-прем'єрки Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба львівського осередку Об'єднаної опозиції.

Уболівальник Юстас із Мюнхена, який уперше приїхав в Україну, вдягаючи футболку з написом "Free Yulia", розповів, що давно симпатизує Тимошенко і переживає за її долю і майбутнє України.

"Ви сильний народ. Я вірю, що в Україні скоро все буде добре і Юлію Тимошенко буде звільнено. Між нами і вами немає ніякої різниці. Ви - європейці, і це дуже відчутно тут, у Львові", - сказав уболівальник.

"Три роки тому був в Україні, яка була відкритішою, а люди - більш усміхненим, багато жартували, говорили про перспективи своїх дітей, про країну, яка буде в Європі. Сьогодні ж у центрі, розмовляючи з львів'янами, я бачив страх в очах. Була дуже проста відповідь: "Не питай. Я боюся за своїх дітей і їхнє майбутнє", - розповів уболівальник Войтек із Варшави.

"Футболки роздають біля фан-зони, стадіону "Арена-Львів" і на центральних вулицях міста", - повідомив голова Львівського обласного штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Степан Кубів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram